• 30 päivän avokauppa
  • Nopea kuljetus ja helppo palautus
  • Ilmainen lahjapaketointi

Tervetuloa Nordic Spectraan!

Meiltä löydät laajan valikoiman tyylikkäitä koruja sekä naisille että miehille. Suunniteltu yhdessä tunnettujen ja huolellisesti valittujen tuotemerkkien kanssa, jotka jakavat intohimomme aitoon käsityöhön ja korkeaan laatuun, joka samalla suojelee ihmisiä ja ympäristöä.

Tavoitteenamme on korostaa elämän suuria tapahtumia ja luoda unohtumattomia muistoja kauniiden ja merkittävien korujen avulla. Valikoimastamme löydätte henkilökohtaisia lahjoja syntymäpäiväsankarille, ikimuistoisia ristiäislahjoja ja elegantteja vihkisormuksia suureen päivään. Mutta tietysti myös koruja, jotka tekevät arjesta juhlaa.

Nordic Spectraa pyörittävät kolmannen sukupolven kultasepät. Tämä tuo mukanaan yli 100 vuoden ammatillisen kokemuksen ja kertyneen tietämyksen käsitöistä, aineistoista ja korujen myynnistä – tämän tiedon jaamme mielellämme kanssasi informatiivisten oppaiden muodossa.

Pääkonttorimme sijaitsee kauniilla paikalla Nyköpingin sydämessä. Sen yhteydessä löydät myös studiomme, jossa ammattitaitoiset kultaseppämme suunnittelevat koruja, tekevät korjauksia ja uusiotöitä. Sekä myymälämme, jossa esittelemme valikoiman erilaisia brändejämme. Lämpimästi tervetuloa meille käymään jos olet lähistöllä!

Loading