• 30 päivän avokauppa
  • Nopea kuljetus ja helppo palautus
  • Ilmainen lahjapaketointi

Tietosuojakäytäntö

Tämä käytäntö koskee yksityisyyttä ja markkinointia.

1. Yleistä

1.1 Tämä käytäntö viittaa yksityisyyteen ja markkinointiin (”Tietosuojakäytäntö”) kuvaa miten Guveau AB (Nordic Spectra), org. nro 556603-1075, Stora Torget 1, 611 32 Nyköping, [email protected] (”Guveau AB”, ”me”) kerää, käyttää, jakaa ja tallentaa henkilötietojasi.

1.2 Tietosuojakäytäntö koskee Guveau AB:n verkkosivustomme käytön yhteydessä keräämien henkilötietojen käsittelyä.

1.3 Sinun tulee aina tuntea olosi turvalliseksi, kun lähetät meille henkilökohtaisia ​​tietojasi. Tällä tietosuojaselosteella haluamme näyttää, kuinka varmistamme, että henkilötietojasi käsitellään voimassa olevan henkilötietolainsäädännön (GDPR) mukaisesti.

2. Henkilötietojen ylläpitäjä

2.1 Guveau AB on vastuussa henkilötietojesi käytöstä ja on vastuussa siitä, että tällainen käsittely tapahtuu sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

2.2 Henkilötietojen avustaja
Sivuston on tuottanut Angry Creative AB. Sivustoa ylläpitää Deputy Synotio AB palvelimilla Ruotsissa. Henkilötietoavustajalla ei ole oikeutta käsitellä henkilötietoja muuten kuin sen palvelun turvaamiseksi, johon rekisterinpitäjä on hänet palkannut.

2.3 Henkilötietoavustajat

– Angry Creative AB – Tuottaja
– Synotio AB – Ylläpitäjä
– Klarna AB – Lasku, Osamaksu, Korttimaksu
– Intercom – Asiakaspalvelu
– Klaviyo – Uutiskirje / sähköpostilistat
– Trustpilot – Arvostelujen kokooja

3. Milloin käsittelemme henkilötietojasi?

3.1 Jotta voit vierailla verkkosivustollamme, meidän on kerättävä ja käsiteltävä sinua koskevia henkilötietoja.

3.2 Guveau AB kerää ja käsittelee sinua koskevia henkilötietoja, kun käytät verkkosivuillamme olevia lomakkeita.

4. Mitä henkilötietoja keräämme sinusta?

4.1 Sinulle, joka vierailee verkkosivuillamme.
Henkilötiedot, joita Guveau AB kerää ja käsittelee sinusta verkkosivustomme vierailijana, ovat:

– IP-osoite ja tiedot siitä, miten käytät Guveau AB:n verkkosivustoa

4.2 Sinulle, joka teet ostoksen.
Henkilötiedot, joita Guveau AB kerää ja käsittelee sinusta, joka teet ostoksen, ovat:

– Etu-ja sukunimi
– IP-numero
– Osoite, postinumero, kaupunki
– Matkapuhelinnumero
– Sähköpostiosoite
– Mikä tahansa viesti

5. Miksi käsittelemme sinua koskevia tietoja?

5.1 FSinulle, joka vierailet verkkosivuillamme.
Guveau AB käsittelee henkilötietojasi eri tarkoituksiin. Niille teistä, jotka vierailevat verkkosivustollamme, käsittelemme henkilötietojasi, koska:

– Saat käsityksen siitä, kuinka sinä vierailijana käytät verkkosivustoamme.

5.2 Sinulle, joka teet ostoksen
Guveau AB käsittelee henkilötietoja puolestasi, kun täytät kyselylomakkeen, jotta voimme:

– Täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan asiakkaana, kuten tuen tarjoaminen.
– Ottaa käyttöön yleisen asiakaspalvelun, kuten kysymyksiin vastaaminen ja virheellisten tietojen korjaaminen.
– Tarjota tietoa ja suoramarkkinointia postitse, sähköpostitse, tekstivietsitse ja puhelimitse Guveau AB:n tuotteista ja palveluista.
– Hoitaa asiakassuhteitamme ja tarjoamme palveluitamme.
Noudattaa sovellettavia lakeja, kuten kirjanpitolakeja.

6. Henkilötietojesi käsittelyn lailliset perusteet

6.1 Guveau AB perustaa henkilötietojesi käsittelyn useisiin laillisiin perusteisiin. Nämä on kuvattu tässä osiossa.

6.2 Käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme täyttää kanssasi asiakkaana tehdyn sopimuksen, esimerkiksi voidaksemme täyttää velvoitteemme sinua kohtaan asiakkaana. Tämän oikeusperustan tuella käsittelemme tietoja sinusta asiakkaana, käyttäytymisestäsi verkkosivustollamme, vuorovaikutuksestasi Guveau AB:n kanssa ja kiinnostuksestasi palveluitamme kohtaan.

6.3 Osa suorittamastamme henkilötietojen käsittelystä perustuu niin sanottuun edunvertailuun. Tämä koskee esimerkiksi käsittelyä, jonka suoritamme voidaksemme lähettää sinulle sähköposteja palveluistamme ja suorittaa rajoitetun asiakassegmentoinnin, esim. sähköpostien tilastojen perusteella. Guveau AB ei käsittele arkaluonteisia henkilötietoja etujen tueksi eikä suorita mitään käsittelyä, joka on profilointia.

6.4 Tietyissä tapauksissa Guveau AB:llä voi olla laillinen velvollisuus käsitellä henkilötietojasi. Tämä koskee esimerkiksi henkilötietojen käsittelyä, jota suoritamme kirjanpitolain vaatimusten täyttämiseksi.

7. Kokoonpano henkilötietojen käsittelystä

1.
Tarkoitus: Mahdollistaa vierailusi verkkosivuillamme.
Oikeusperusta: Täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan asiakkaana.
Henkilötietojen luokat: IP-osoite ja tiedot verkkosivuston käytöstäsi.
Säilytysaika: Niin kauan kuin on tarpeen niiden tarkoitusten toteuttamiseksi, joita varten tiedot kerättiin.

2.
Tarkoitus: Lakisääteisten vaatimusten, kuten kirjanpitolain, noudattaminen.
Oikeusperusta: Oikeudellinen velvoite.
Henkilötietojen luokat: Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Sijainti. IP-osoite, laitetiedot, lokitiedot.
Säilytysaika: Niin kauan kuin olemme velvollisia säilyttämään tietoja sovellettavan lain mukaisesti

3.
Tarkoitus: Mahdollistaa ostosten tekeminen verkkosivuillamme.
Oikeusperusta: Täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan asiakkaana.
Henkilötietojen luokat: Etu- ja sukunimi, IP-numero, osoite, postinumero, kaupunki, matkapuhelinnumero, sähköposti, viestit.
Säilytysaika: Niin kauan kuin on tarpeen niiden tarkoitusten toteuttamiseksi, joita varten tiedot kerättiin.

8. Profilointi

8.1 Guveau AB voi käsitellä henkilötietojasi profiloinnin avulla, jos olet asiakas. Jos olet asiakas, tietoja siitä, miten käytät verkkosivustoamme, analysoidaan, minkä uutiskirjeiden kanssa olet ollut vuorovaikutuksessa tarjotaksemme mielestämme sinulle sopivan postituksen.

8.2 Voit milloin tahansa vastustaa henkilötietojen käsittelyä profiloimalla. Voit tehdä tämän soittamalla meille tai ottamalla yhteyttä [email protected] Kun Guveau AB on vastaanottanut ilmoituksesi, lopetamme henkilötietojesi käsittelyn tähän tarkoitukseen.

9. Kuinka kauan säilytämme tietoja sinusta?

9.1 Henkilötietojasi säilytetään ainoastaan niin kauan kuin ne ovat tarpeen tallentaa niiden tarkoitusten toteuttamiseksi, joita varten tiedot on kerätty tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Guveau AB voi säilyttää tietoja pidempään, jos se on tarpeen lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi tai Guveau AB:n laillisten etujen suojaamiseksi, esim. onko oikeusprosessi käynnissä.

9.2 Guveau AB säilyttää tietoja asiakkaista enintään 24 kuukautta sen jälkeen, kun asiakas on viimeksi asioinut Guveau AB:n kanssa.

10. Kenelle luovutamme henkilötietoja?

10.1 Emme myy tai jaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ellei meillä ole siihen lupaasi.

11. Tietosuojakäytännön muutos

11.1 Guveau AB:lla on oikeus muuttaa tietosuojakäytäntöä milloin tahansa. Guveau AB ilmoittaa sinulle tietosuojakäytännön muutoksista kohtuullisella varoitusajalla.

12. Henkilötietojesi suojaaminen

12.1 Sinun on aina voitava tuntea olosi turvalliseksi, kun lähetät meille henkilökohtaisia ​​tietojasi. Guveau AB on siksi ryhtynyt tarvittaviin turvatoimiin henkilötietojesi suojaamiseksi luvattomalta käytöltä, muuttamiselta ja poistamiselta. Esimerkiksi kaikki tiedot asiakkaista ja tilinhaltijoista on tallennettu tietokantaan, joka on suojattu valtuutuksen valvonnalla ja palomuurilla.

13. Sinun oikeutesi

13.1 Guveau AB on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

13.2 Pyynnöstäsi tai omasta aloitteestaan ​​Guveau AB korjaa, poistaa tunnistetiedot, poistaa tai täydentää tietoja, jotka on todettu virheellisiksi, puutteellisiksi tai harhaanjohtaviksi.

13.3 Sinulla on oikeus pyytää:

a. Pääsy henkilötietoihisi. Tämä tarkoittaa, että sinulla on oikeus pyytää rekisteristä ote henkilötietojesi käsittelystä, jota teemme. Sinulla on myös oikeus saada kopio käsitellyistä henkilötiedoista. Sinulla on oikeus saada kerran kalenterivuodessa kirjallisella allekirjoitetulla hakemuksella maksutta rekisteriote, johon sinusta on rekisteröity henkilötietoja, käsittelyn tarkoitukset ja keille vastaanottajille tietoja on luovutettu tai luovutetaan. Sinulla on myös oikeus saada rekisteriotteeseen tieto siitä, mistä tiedot on saatu, jos henkilötietoja ei ole kerätty sinulta, automaattisen päätöksenteon (mukaan lukien profilointi) olemassaolosta ja ennustetusta ajanjaksosta, jonka aikana tiedot on saatu. tallennetaan tai kriteereitä käytetään tämän ajanjakson määrittämiseen. Sinulla on myös oikeus saada rekisteriotteessa tietoa muista tässä kohdassa mainituista oikeuksistasi.

b. Henkilötietojesi korjaaminen. Korjaamme pyynnöstäsi käsittelemämme virheelliset tai puutteelliset tiedot mahdollisimman pian.

c. Henkilötietojesi poistaminen. Tämä tarkoittaa, että sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista, jos niitä ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty. Voi kuitenkin olla lakisääteisiä vaatimuksia, joiden mukaan emme saa välittömästi poistaa henkilötietojasi esimerkiksi kirjanpito- ja verolainsäädännöstä. Lopetamme tietojesi käsittelyn, joka suoritetaan muihin tarkoituksiin kuin lain noudattamiseksi.

d. Hoidon rajoittaminen. Tämä tarkoittaa, että henkilötietosi on merkitty siten, että niitä voidaan käsitellä vain tiettyihin rajoitettuihin tarkoituksiin. Voit muun muassa pyytää rajoitusta, kun katsot tietosi olevan virheelliset ja olet pyytänyt oikaisua kohdan 12.3 b) mukaisesti. Tietojen tarkkuuden selvittämisen aikana niiden käsittelyä rajoitetaan.

13.4 Guveau AB ilmoittaa jokaiselle vastaanottajalle, jolle henkilötietoja on luovutettu yllä olevan kohdan 10 mukaisesti, kaikista tietojen korjaamisesta tai poistamisesta ja tietojen käsittelyn rajoituksista.

13.5 Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä edunvertailun perusteella. Jos vastustat tällaista käsittelyä, jatkamme käsittelyä vain, jos käsittelyyn on oikeutettuja syitä, jotka ovat tärkeämmät kuin etusi.

13.6 Jos et halua meidän käsittelevän henkilötietojasi suoramarkkinointia varten, sinulla on aina oikeus vastustaa tällaista käsittelyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] Kun olemme vastaanottaneet vastalauseesi, lopetamme henkilötietojen käsittelyn tällaisiin markkinointitarkoituksiin.

13.7 Sinulla on oikeus tehdä henkilötietojesi käsittelyä koskevat valitukset Tietosuojakeskukselle.

14. Eväste

14.1 Pysyvä eväste

Pysyvä eväste säilyy vierailijan tietokoneella tietyn ajan. Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parantaakseen verkkosivustoa hankkimalla tilastoja siitä, miten vierailija käyttää verkkosivustoa, kuten mitä artikkeleita luetaan eniten ja kuinka käyttäjät liikkuvat verkkosivulla.

14.1.2 Session cookies
Istuntoeväste tallennetaan väliaikaisesti tietokoneen muistiin vierailijan ollessa verkkosivulla. Istuntoevästeet katoavat, kun suljet selaimesi. Tämä verkkosivusto käyttää istuntoevästeitä tiedoista, joita annat käyttäessäsi tämän verkkosivuston palveluita.

14.2 Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, voit poistaa evästeet käytöstä selaimesi suojausasetuksista. Voit myös asettaa selaimen niin, että saat kysymyksen aina, kun verkkosivusto yrittää asettaa evästeen tietokoneellesi. Selaimen kautta voidaan myös poistaa aiemmin tallennetut evästeet, katso lisätietoja selaimen ohjesivuilta.

14.3 Ruotsin post- och telestyrelsen on alueen valvontaviranomainen, voit lukea lisää evästeistä heidän verkkosivuiltaan.

15. Web-tilaston analyysityökalut

15.1 Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia työkaluna saadakseen käsityksen siitä, miten vierailijat käyttävät verkkosivustoa. Analytiikkatyökalu käyttää evästeitä, ja niiden verkkosivuston käytön aikana luomat tiedot (mukaan lukien IP-osoitteesi) välitetään ja tallennetaan Googlen palvelimille Yhdysvalloissa. Näitä tietoja käytetään kävijätilastojen arvioimiseen, esimerkiksi sisällön, navigoinnin ja rakenteen parantamiseen. Google voi myös siirtää nämä tiedot kolmansille osapuolille lain niin vaatiessa tai tapauksissa, joissa kolmas osapuoli käsittelee tietoja Googlen puolesta. Google ei liitä IP-osoitteita muihin Googlen hallussa oleviin tietoihin.

15.2 Jos et halua, että käyntisi tällä sivustolla näkyvät Google Analyticsin tilastoissa, voit asentaa selaimeesi laajennuksen. Voit ladata lisäosan Googlen verkkosivuilta. Voit myös kieltää evästeiden käytön (katso yllä) valitsemalla tietyt asetukset selaimessa.

16. Tuotanto

16.1 Sivuston tuottaa Angry Creative AB:n verkkotoimisto, Tukholma

17. Klarna tietosuojakäytäntö

Käytämme Klarnaa kaupan ostotapahtuman (check-out) tarjoajana. Tämä tarkoittaa sitä, että saatamme siirtää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, kun kaupan ostotapahtuma on ladattu, jotta Klarna voi hallinnoida ostostasi. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

18. Yhteystiedot

17.1 Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojaselosteesta, henkilötietojesi käsittelystä tai jos haluat pyytää otteen rekisteristä. Yhteystietomme löydät alta:
Kirjoita sähköpostia osoitteeseen [email protected]